Tapahtumapaketit ovat helpoin ja edullisin tapa järjestää  yritystapahtuma Keimolassa. Tarjolla sisällöltään ja kustannuksiltaan neljä erilaista kokonaisuutta. Näiden peruspakettien lisäksi tehdään myös räätälöityjä tapahtumapaketteja. Räätälöidyn paketin sisältö ja hinta neuvotellaan aina erikseen, mutta kokonaisarvon tulee kuitenkin ylittää 2000 euroa. Pakettien hinnat/henkilö on ilmoitettu paketin nimen yhteydessä. Hinnat ovat ilman voimassaolevan arvolisäveron osuutta.

Tapahtumat sisältävät rangepallot, kärryt, tulospalvelun ja saunan pyyhkeineen. Pistebogin ja lyöntipelin lisäksi myös muita pelimuotoja on valittavissa. Tiedot osallistujista (nimi, seura ja hcp) ja mahdolliset valmiit ryhmäjaot tulee toimittaa viimeistään 3 arkipäivää ennen tapahtumaa. Tapahtumat tulee järjestää arkipäivinä ja yhteislähdöt tulee käynnistyä klo 9 mennessä. Klassikko yhteislähdön vähimmäismäärä on 30 henkilöä.

 

Varaslähtö. Oma lähtö (1-4 pelaajaa) kentän tutustumiskierroksen pelaamiseksi ennen tapahtumaa. Sisältää haluttaessa golfauton käyttömahdollisuuden.

Lämmittely. Alkulämmittely, harjoittelua ja pelivinkit ennen pelikierrosta. Kesto 30min.

Trackman. Trackman on mailan ja pallon liikerataa mittaava tutka, joka näyttää yksityiskohtaiset tiedot mailan liikeradasta, pallon lentoradasta ja lisäksi yhdistää tiedot videokuvaan. Tämä auttaa pelaajaa ymmärtämään swinginsä vahvuudet ja heikkoudet. Analyysi toteutetaan kilpailun aikana yhdellä lyöntipaikalla pron toimesta. Tulokset ja palaute toimitetaan osallistujille sähköpostilla tapahtuman jälkeen. Minimiveloitus 300€.

Palkintopöytä. Palkintopöytä Titleist/vastaavan valmistajan golftuotteilla. Mukana bägi, varustekassi, sateenvarjo, mailapyyhe, reppu ja palloja.

Kumppani. Oma vastaanotto, infotilaisuus ja valokuvaus tapahtuman aikana. Ennen tapahtumaa ennakkoinfo ja ilmoittautuminen osallistujille. Tapahtuman aikana mahdollisuus järjestää asiakkaan palveluiden tai tuotteiden esittelyä klubialueella. Tapahtuman jälkeen kiitoskirje, valokuvat ja palautekysely osallistujille. Yhteenveto palautteesta asiakkaalle.

Buffet. Lounasbuffet, johon kuuluvat salaattipöytä, leivät, ruokajuomat, päivän keitto ja lämmin ruoka. Jälkiruokana on kahvi, tee ja keksejä. Muut juomat laskutetaan erikseen kulutuksen mukaan.

Aamiainen. Aamiainen ilmoittautumisen yhteydessä. Kahvia ja teetä, tuoremehua, täytetty sämpylä tai reissumies, puuro, croissant ja keksejä

Kierroseväät. Eväät sisältävät virvoitusjuoman tai kivennäisveden, hedelmän ja kolmioleivän

Taukoeväät. Eväät Saraksen taukokioskista kierroksen aikana virvoitusjuoma ja hot dog

Erikoiskilpailut. Valittavana kaksi erikoiskilpailua seuraavista. Draivi. Pisin draivi kilpailu. Toteutetaan yhdellä väylällä kilpailun aikana. Vaaditaan väyläosuma, josta lyönnin pituus mitataan. Paras tulos palkitaan kilpailun jälkeen. Holari. Lähemmäksi lippua kilpailu yhdellä lyönnillä par 3 väylällä. Pallon etäisyys lipusta mitataan ja paras tulos palkitaan kilpailun jälkeen. Luonnollisesti hole in one –suoritus palkitaan erikseen. Birdie. Lähemmäksi lippua kilpailu kahdella lyönnillä par 4 tai par 5 väylällä. Pallon etäisyys lipusta mitataan ja paras tulos palkitaan kilpailun jälkeen.

Beat the Pro. Pelaaja pääsee haastamaan ammattilaispelaajan lyönnin tarkkuudessa par 3 väylällä. Kukin pron voittanut pelaaja saa kunnian lisäksi pienen palkinnon heti pelatun väylän jälkeen. Minimiveloitus 300€.