Pelioikeus

Keimolan golfkeskus sijaitsee erinomaisessa paikassa Vantaalla aivan Kehä III:n kupeessa Hämeenlinnantien varrella. Matkaa Helsingin keskustasta on vain reilut 20 kilometriä. Sijaintinsa takia yhteydet kaikkialta pääkaupunkiseudulta ovatkin erinomaiset. Keimolassa on kaksi toisistaan eroavaa 18 reikäistä golfkenttää. Kentät sijoittuvat luonnonkauniiseen ja vaihtelevaan maastoon tarjoten mieleenpainuvan pelikokemuksen. Pelata voit joko 9, 12 tai 18 reikää oman aikataulun mukaisesti. Nettipohjaisen ajanvarauksen lisäksi pelaamaan pääsee myös saapumisjärjestyksessä ns. pallorännin avulla.

Rajoittamaton pelioikeus

Varmista kauden 2018 pelaaminen vuokraamalla rajoittamaton nimetty pelioikeus. Pelioikeudella pelaat rajattoman määrän kierroksia kauden aikana. Pelioikeuden hinta on 840 € (sis alv 10%). Maksuvälineenä käyvät myös yleisimmät liikuntasetelit. Tee tilaus tästä.

Kuukauden pelioikeus

Jos koko kauden mittainen pelioikeus tuntuu omaan pelaamiseen nähden turhalta ja green feet hinnalta korkealta, niin valitse kuukauden pelioikeus. Kuukauden pelioikeudella pelaat joustavasti kauden aikana silloin kun sinulle parhaiten sopii. Pelioikeus on voimassa 30 pv maksupäivästä alkaen. Pelimäärää ei kuukauden aikana ole rajoitettu, eli pääset kentälle juuri niin paljon kuin itse haluat. Kuukauden pelioikeuden hinta on 320 € (sis alv 10%). Maksuvälineenä käyvät myös yleisimmät liikuntasetelit. Tee tilaus tästä, tilaus on tehtävä vähintään kolme arkipäivää ennen pelioikeuden toivottua käyttöönottopäivää.