Kumppanuus on yrityksille kätevä ja edullinen tapa hankkia Keimolasta sekä näkyvyyttä että palveluita. Kumppanuuspaketteja on tarjolla sisällöltään ja kustannuksiltaan kolme erilaista kokonaisuutta. Lisäksi tehdään räätälöityjä paketteja, mikäli hankittavien palveluiden arvo ylittää 3000 euroa. Peruspalvelut kuuluvat kyseisen kumppanuuspaketin kokonaishintaan. Lisäpalvelulla voi edelleen terästää kumppanuuspaketteja. Lisäpalveluista kumppanuustapahtuma on veloitukseton ja muut maksullisia. Kumppanuuspakettien hinnat näkyvät paketin nimessä. Hinnat on ilmoitettu ilman 24% arvolisäveron osuutta.

Nimikkoväylä. Kumppanin nimellä/yrityslogolla varustettu kentän lyöntipaikalla oleva väylätaulu, jossa on mm. havainnekuva väylästä ja väylän etäisyysmitat. Väylätaulu on sijoitettu lyöntipaikalla keskeiseen kohtaan hyvän näkyvyyden ja pelaajien palvelun takia. Nimikkoväylään kuuluu klubitalolla oleva mainospaikka, joka on toteutettu samalla väylätaulun mainoksella.

Mainosbanneri. Golfkeskuksen kotisivulla ja klubitalon infonäytöillä yrityksen mainoksella varustettu mainostila. Kotisivun bannerissa on halutessa linkki kumppanin kohderyhmälle suunnattuihin tarjouksiin. Bannerin sisällön päivitys mahdollista kerran kuukaudessa. Aineiston toimittaa kumppani tai se tehdään myyjän toimesta.

Lyöntipaikkamerkit. Lyöntipaikoilla on siirrytty väylän pelipituutta kuvaavista värikoodesita numeroihin. Kullakin väylällä on neljä lyöntipaikkaa ja yksi paikka tarvitsee kaksi merkkiä. Lyöntipaikkamerkissä on molemmin puolin lyöntipaikan numero ja kumppanin nimi/logo.

Rangen lyöntipaikkamainos. Rangella on lyöntipaikat erotettu matalilla suoja-aidoilla. Yksi lyöntipaikka tarkoittaa kahta mainostilaa. Mainostilat ovat suoja-aidassa lyöntipaikan molemmin puolin. Mainos on vakiokokoinen myyjän hankkima liimattava tarra.

Klubin mainostaulu. Klubin välittömässä läheisyydessä on kaksipuolinen mainostaulu yrityksen mainokselle tai logolle.

Ajanvarausnäytön mainospaikka. Mainos Nexgolfin ylläpitämään nettipohjaisen ajanvarauksen kirjautumisnäkymässä.

Digitaalinen suurtaulu. Rangen ja klubin suuren parkkipaikan yhteydessä on digitaalinen LED tekniikalla toteutettu suurmainostaulu. Taulussa pyörii mainossivuja, joiden informaatio on luettavissa alueella liikkuessa. Kunkin mainoksen näyttöaika vaihtelee mainosmäärän mukaan.

 

Viikkokirje. Sisältää yhteistyöstä ja kumppanin palveluista kertovan ja sähköisesti toimitettavan osakas- ja jäsenkirjeen. Tämä massasähköposti tavoittaa yhteensä noin 3500 kanta-asiakasta, jäsentä, osakasta ja pelioikeuden haltijaa.

Birdiekisa. Yrityksen oma birdie –väylä kentällä, jolla birdien tehnyt pelaaja saa palkinnon. Kilpailu on voimassa kahden viikon ajan tai kun sovittu palkintomäärä on jaettu. Yritys tarjoaa palkinnot. Sisältää lyöntipaikan toimintaohjeet (2 kpl). Kumppani toimittaa varsinaisen mainosmateriaalin (mainostaulut/- liput, 6 kpl) omalla kustannuksellaan.

Promopäivä. Kumppanilla mahdollisuus toteuttaa golfklubilla omien tuotteiden tai palveluiden esittelypäivän.

Green fee. Green fee on kertaluonteinen pelilupa kentälle. Green fee on voimassa koko päivän. Seuraavat lähtöajat ovat varattavissa edellisen kierroksen jälkeen. Käyttöaika kaikkina viikonpäivinä kentän aukioloaikojen mukaisesti.

Keimola Voucher. Voucher (50 kpl) oikeuttaa rajoitetun green feen hankintaan caddiemastereilta ajanvarauksen yhteydessä. Peliaikoja on rajoitettu ja lähtöjen on tapahduttava arkisin klo 12-15 välillä.