Kumppanuuspalvelut 2017

Kumpp.kuvat latka.001Kumppanuus on yrityksille kätevä ja edullinen tapa hankkia Keimolasta sekä näkyvyyttä että palveluita. Kumppanuuspaketteja on tarjolla sisällöltään ja kustannuksiltaan kolme erilaista kokonaisuutta. Lisäksi tehdään räätälöityjä paketteja, mikäli palveluiden arvo ylittää 3000 euroa. Peruspalvelut ja vaihtoehtoiset palvelut kuuluvat kumppanuuspaketin kokonaishintaan. Vaihtoehtoisista palveluista voit valita yhden osaksi kumppanuuspakettia. Pakettien lisäpalvelut ovat valittavissa tarjouksen mukaiseen erikoishintaan. Edut ovat maksuttomia ja niiden määrä on riippuvainen paketin laajuudesta. Pakettien hinnat ilmoitettu ilman 24% arvolisäveron osuutta.

Kumpp.kuvat latka.002

Tapahtumapaketit ovat helpoin ja edullisin tapa järjestää  yritystapahtuma Keimolassa. Tarjolla sisällöltään ja kustannuksiltaan viisi erilaista kokonaisuutta. Näiden peruspakettien lisäksi tehdään myös räätälöityjä tapahtumapaketteja. Räätälöidyn paketin sisältö ja hinta neuvotellaan aina erikseen, mutta kokonaisarvon tulee kuitenkin ylittää 2000 euroa. Pakettien hinnat/henkilö on ilmoitettu ilman voimassaolevan arvolisäveron osuutta. Katso tapahtumapaketit >>

KULTA

Vaikuttava paketti!
€ (alv.0%)6000
  • Kumppanuudet 2017 light.001 (1)

Paketin lisäetuina on tapahtumasta 30% alennus, Keimolan kanta-asiakasohjelma ja mainos golfyhteisön jäsenjulkaisussa.

PRONSSI

Pelkistetty paketti!
€ (alv.0%)1500
  • Kumppanuudet 2017 light.003
Paketin lisäetuina on tapahtumasta 10% alennus

Nimikkoväylä. Kumppanin nimellä/yrityslogolla varustettu kentän lyöntipaikalla oleva väylätaulu, jossa on mm. havainnekuva väylästä ja väylän etäisyysmitat. Väylätaulu on sijoitettu lyöntipaikalla keskeiseen kohtaan hyvän näkyvyyden ja pelaajien palvelun takia. Nimikkoväylään kuuluu klubitalolla oleva mainospaikka, joka on toteutettu samalla väylätaulun mainoksella.

Mainosbanneri. Golfkeskuksen kotisivulla ja klubitalon infonäytöillä yrityksen mainoksella varustettu mainostila. Kotisivun bannerissa on halutessa linkki kumppanin kohderyhmälle suunnattuihin tarjouksiin. Bannerin sisällön päivitys mahdollista kerran kuukaudessa. Aineiston toimittaa kumppani tai se tehdään myyjän toimesta.

Lyöntipaikkamerkit. Lyöntipaikoilla on siirrytty väylän pelipituutta kuvaavista värikoodesita numeroihin. Kullakin väylällä on neljä lyöntipaikkaa ja yksi paikka tarvitsee kaksi merkkiä. Lyöntipaikkamerkissä on molemmin puolin lyöntipaikan numero ja kumppanin nimi/logo.

Rangen lyöntipaikka. Rangella on lyöntipaikat erotettu matalilla suoja-aidoilla. Yksi lyöntipaikka tarkoittaa kahta mainostilaa. Mainostilat ovat suoja-aidassa lyöntipaikan molemmin puolin. Mainos on vakiokokoinen myyjän hankkima liimattava tarra.

Digitaalinen suurtaulu. Rangen ja klubin suuren parkkipaikan yhteydessä on digitaalinen LED tekniikalla toteutettu suurmainostaulu. Taulussa pyörii mainossivuja, joiden informaatio on luettavissa alueella liikkuessa. Kunkin mainoksen näyttöaika vaihtelee mainosmäärän mukaan.

 

Jäsenkirje. Sisältää yhteistyöstä ja kumppanin palveluista kertovan ja sähköisesti toimitettavan osakas- ja jäsenkirjeen. Tämä massasähköposti tavoittaa yhteensä noin 3500 kanta-asiakasta, jäsentä, osakasta ja pelioikeuden haltijaa.

Birdie-väylä. Yrityksen oma birdie –väylä kentällä, jolla birdien tehnyt pelaaja saa palkinnon. Kilpailu on voimassa kahden viikon ajan tai kun sovittu palkintomäärä on jaettu. Yritys tarjoaa palkinnot. Sisältää lyöntipaikan toimintaohjeet (2 kpl). Kumppani toimittaa varsinaisen mainosmateriaalin (mainostaulut/- liput, 6 kpl) omalla kustannuksellaan.

Kanta-asiakasohjelma. Kumppani saa omille tuotteille tai palveluille näkyvyyttä Keimolan kanta-asiakasohjelman viesteihin ja kotisivun kampanjoiden ja tarjouksien osalta. Viestejä lähetetään 6 kpl/vuosi.

Promopäivä. Kumppanilla mahdollisuus toteuttaa golfklubilla omien tuotteiden tai palveluiden esittelypäivän.

Green fee. Green fee on kertaluonteinen pelilupa kentälle. Green fee on voimassa koko päivän. Seuraavat lähtöajat ovat varattavissa edellisen kierroksen jälkeen. Käyttöaika kaikkina viikonpäivinä kentän aukioloaikojen mukaisesti.

Yrityspelioikeus. Pelioikeuden käyttäjäksi nimetään maksimissaan 5 henkilöä, jotka voivat pelata rajattomasti golfkauden aikana. Nimetyistä pelaajista yksi voi kerrallaan käyttää pelioikeutta. Nimettyjä henkilöitä ei voi vaihtaa kauden aikana.