Golfopettajat

Juhna


JUHA-PEKKA PELTOMÄKI
Head Pro

Juha-Pekka aloitti golfin samaan aikaan veljensä Jyryn kanssa vuonna 1989 Keimolassa. Vuonna 2001 ammattilaiseksi siirtynyt Juha-Pekka kiersi pääsääntöisesti pohjoismaisia ammattikiertueita vuoteen 2008, jolloin Peltomäki Golf perustettiin. Juha-Pekan toimenkuvaan kuuluu toimitusjohtajan tehtävät sekä opettaminen Linna Golfissa ja Keimola Golfissa.Juha-Pekka on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi. (valm. 2004), sekä suorittanut Golfin Ammattivalmentajan tutkinnon. (valm. 2011) Lisäksi hän on työskennellyt golf-prona Estonian Golf & Country Clubilla vuosina 2007-2008 sekä Järviseudun Golfissa vuodesta 2008. Juha-Pekan opetusfilosofia on yksinkertainen: “kaikki lähtee perusasioista: kun pelaajalla on hyvä ote, alkuasento ja liikejärjestys on sen jälkeen helppo työstää toistettavia variaatioita eri lyönneistä”

Yhteystiedot:
040 557 6122
juha-pekka(at)pego.fi

Karjalainen

 

 

TONI KARJALAINEN
Erikoisala: Pelaaminen ja valmennus

Toni aloitti golfin 7 vuoden iässä. Menestyksekkään amatööriuran jälkeen vuorossa oli ammattilaisuus ja sen mukanaan tuomat haasteet vuonna 2004. Vuonna 2005 koitti ensimmäinen Challenge Tour kilpailu, jonka Toni voitti. Seuraava voitto Challenge Tourilla tuli vuonna 2006 kolmen muun top 3.sijoituksen siivittämänä. Ovet European Tourille avautuivat mutta seuraavat vuodet Toni kuitenkin vietti Challenge Tourin merkeissä. Alkuvuodesta 2009 vuorossa olivat Asian Tour karsinnat, joissa 700 toiveikasta ammattilaista taistelevat 40 Tour paikasta. Toni selvitti tiensä alkukarsintojen kautta finaaliin ja aina Tourille asti. Ainoa suomalainen, sekä skandinaavinen, Asian Tour pelaaja vuosimallia 2009. Vaisuksi jäänyt kausi 2009 huipentui jälleen karsintoihin, joissa Toni toisti edellisvuoden tapahtumat ja uusi pelaajastatuksen myös kaudelle 2010! Nyt Toni on tullut vahvistamaan PeGo:n tiimiä opetuksen ja tarkemmin lajin peliin liittyvien aspektien kohdalla.

Yhteystiedot:
040 500 4938
toni(at)t2g.fi

Jyry

 

 

JYRY-JUSSI PELTOMÄKI
Edustuspelaajien vastuuvalmentaja

Jyry aloitti golfin vuonna 1989 Keimolan juuri valmistuneella kentällä. Jyry perheineen muutti Portugalin Vilamouraan 1992, missä hän pääsi heti Vilamouran edustusjoukkueeseen, jonka kanssa saavutuksiin kirjattiin yhteensä 3 Portugalin seurajoukkuemestaruutta. Amatöörisaavutuksiin kuuluu myös SM-lyöntipelipronssi vuodelta 1994. Ammattilaiseksi Jyry siirtyi vuonna 1999 ja hän kiersi vuodet 99-06 pääsääntöisesti pohjoismaitten ammattilaiskiertueita sekä kilpaili myös European Challenge Tourin kisoissa.  Jyry on valmentanut mm. Pickalassa, Nordcenterissä, Estonian Golf & Country Clubilla, Järviseudun Golfissa sekä vuodesta 2006 Vuosaaressa, missä hän toimii Head Prona.  Vuodesta 2014 alkaen Jyry vastaa myös Keimola golfin Edustusjoukkueiden valmennuksesta.

Uskon valmennuksessa pitkäjänteiseen työhön ja suunnitelmallisuuteen.  Valmennan golfareita aloittelijoista kilpapelaajiin ja junioreista senioreihin sekä ryhmäopetuksista yksityistunteihin.  Olen kouluttautunut käyttämään valmennuksen apuvälineinä mm. Trackmania ja Tomi Putting lyöntianalysaattoreita. Opetan golfia ympärivuotisesti kesäisin pääasiassa Vuosaari Golfissa ja talvisin Peltomäki Golfin tiloissa. Vastaan valmennuksen suunnittelussa seuroissa missä toimimme. Uskon siihen, että hyvä seuravalmennus huomioi kaikki seuran ikäryhmät.

Yhteystiedot:
040 558 9225


 ata_02

Ari Pasanen

Ari aloitti golfin pelaamisen vuonna 1990 ja tuli tutuksi golffareille etenkin Pickalan kentiltä sekä amatööri-maajoukkueista. Ari pelasikin eri ikäkausien maajoukkueissa menestyksekkäästi lähes 10 vuoden ajan. Amatööri-aikojen kruununa edelleen suomen kaikkien aikojen paras sijoitus, viides sija amatöörien maailmanmestaruuskisoista, Eisenhower Trophysta yhdessä Mikko Ilosen, Panu Kylliäisen ja Henri Salosen kanssa.

Ari siirtyi ammattilaiseksi vuonna 2000 ja on kiertänyt sekä pohjoismaisia ammattilaiskiertueita että European Challenge Touria. Ammattilaisuralta löytyy voitto mm. Suomen PGA:n mestaruuskisoista vuodelta 2003.
Yhteystiedot:
040 542 5808