Yhtiökokouksen päätöksiä

Kenttäyhtiö piti varsinaisen kevätyhtiökokouksen 17.5.2017. Paikalla oli 161 henkilöä, jotka edustivat yhteensä 582 ääntä. Kokouksessa hyväksyttiin mm. vuoden 2016 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä päätettiin hallituksen ja toimitusjohtajan vastuuvapaudesta.... Lue lisää »

Uudistuksia: Klubin ProShop

Keimolan ProShopin pitäjä vaihtuu tulevalle kaudelle. Golf Balance aloittaa Keimolassa uutena yrittäjänä uusimuotoisella toimintatavalla. Fyysiset tilat klubilla pysyvät samana, mutta uuteen toimintakonseptiin kuuluu tiivis yhteistyö golfvälineiden ja -varusteiden maahantuojien kanssa.

Lue lisää »

Pelioikeuden käyttö

Ennen pelioikeuden käyttöä, se tulee nimetä joko osakkeen omistajan käyttöön tai muulle henkilölle. Pelioikeuden nimeämisen voit tehdä täyttämällä oheisesta linkistä löytyvän lomakkeen. Täytä ilmoitus myös silloin, kun itse käytät pelioikeuden tai otat sen pelilippuina. Etukäteen tehty ilmoitus nopeuttaa caddiemasterin palvelua kauden alussa.

Lue lisää »

Yhtiön toimintasuunnitelma 2017

Keimola Golf Club Oy:n varsinainen yhtiökokouksessa 16.11.2016 käsiteltiin yhtiöjärjestyksen mukaisesti syysyhtiökokouksessa esiteltiin toimintasuunnitelma ja päätettiin talousarviosta vuodelle 2017. Äänestyksen jälkeen kokouksen ehdotus voitti ja päätöksen mukaan Keimolan hoitovastike vuonna 2017 on 680 euroa +alv.10%. Hallitus sai tehtäväkseen muuttaa talousarvio syntyneen päätöksen mukaiseksi.

Lue lisää »