Alkeiskurssit

Green Card -kurssi

Green Card päivässä + 5 Pego Clubin tuntia, 180€. Tätä suositellaan pelaajille joilla on vähäinen tai ei lainkaan golfkokemusta. Kurssi sisältää 3 tuntia kestävän GC-aloitustunnin, GC-sääntö- ja etikettikokeen, opetusvideon,  pelikokeen sekä 5 teemoitettua Pego Club- ryhmäharjoittelutuntia.

Green Card päivässä, 49€. Green Card päivässä on tarkoitettu pelaajille, joilla on jo aikaisempaa kokemusta golfista. Kurssi sisältää 3 tuntia opetusta, sähköisen GC-sääntö- ja etikettikokeen, opetusvideon sekä GC-pelikokeen.

Kursseille ei tarvita omia golfvarusteita. Kursseja järjestetään maanantaisin klo 17-20 ja perjantaisin klo 17-20 läpi koko kesän.

Löydät tuntitarjonnan ja ilmoittautumisen täältä. Valitse kalenterisivun ylävalikosta Green Card. Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu myös ajanvarauskalenterista.  Green Card -kurssilla saat perusteet ja PEGO CLUB:ssa voit jatkaa taitojesi kehittämistä henkilökohtaiseen tahtiin.

Tutustu kauden 2017 Aloituspakettiin tästä. Paketti sisältää Keimola Golf ry:n jäsenyyden, 10kpl yhdeksän reiän kierrosta sekä pallokoreja rangelle. Jäsenhakemukseen pääset tästä. Kirjoita lisätiedot -kenttään ”Aloituspaketti2017”, mikäli haluat ostaa aloituspaketin.